2015 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

Rutulėliai rutuliai...

Naujų eksperimentų ir atradimų metas - išrasta, kaip iš nieko sukurti barškučio mechanizmą. Ačiū mūsų močiutei, kuri prieš porą metų išrado, kad iš pasibaigusių rutulinių dezodorantų buteliukų išlupti rutuliukai gali puikiai tarnauti ne tik kaip dekoracijoms tinkanti detalė, bet ir kaip puikus žaislas vaikiukams, kai juos supylus į dubenį galima sumerkti rankytes į rutuliukų jūrą:) Taigi akys sustojo ties jais - bingo! Nuplaunu, išvirinu, įpjaunu ir pro mažą plyšelį įdedu keletą stiklo karoliukų. Pastarasis darbas pareikalavo pastangų... Užtat karoliukai taip saugiai paslėpti viduje, kad net pačios mikliausios rankytės nebesugebėtų jų ištraukti atgal. Saugu. Ir...barška! 

Taigi barškutis-kramtukas! Natūralūs mediniai ir apnerti rutuliukai bei žiedas - dantenoms pasikasyti, žuvytės galiniai ir šoniniai pelekai - mažoms rankytėms pasidžiaugti ir smulkiajai motorikai lavinti, švelnus barškėjimas - šiaip linksmybėms:)











Siūlai/YarnYarnArt Begonia (100% medvilnė/cotton). Kitos medžiagos/Other materials: mediniai karoliukai ir žiedas/wooden beads and ring, barškutis - platikinis karoliukas, kurio viduje - smulkūs stiklo karoliukai/rattle - plastic bead with small glass beads inside itModelis/Pattern: www.1dogwoof.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą