2015 m. spalio 12 d., pirmadienis

Miss Strawberry Augustina


Ar dar pamenate vasaros kvapą?... 
O kuo gi kvepia vasara?...
Žinoma, braškėmis!
Pristatau - Braškė Augustina! Sukurta tam, kad primintų braškėmis kvepiančią vasarą, kad ta vasara gyventų mintyse ir širdyje ištisus metus:)



Augustina gali pasigirti gana gausiu garderobu. Kaip ir savaime suprantama, jos - vyriausiosios braškių lysvės prižiūrėtojos - mylimiausia spalva yra...? Taip - žalia!   




Braškė - vasaros augalas. Tad visai nenuostabu, kad žiema Augustinai yra tikras išbandymas! Šilti, bet lengvi botai sušildo kojytes, brendant per balas ir sniegą.




Kaklą nuo peršalimų saugo jaukus šalikutis-baktusas, kurį, beje, galima ryšėti įvairiausiais būdais - tad Augustina kaskart atrodo vis kitaip!




Kaip vyriausioji braškių lysvės prižiūrėtoja, Augustina yra atsakinga už derliaus priežiūrą. Tam puikiai tarnauja jos talpusis krepšys. Toks pat žaviai žalias kaip ir pati braškių lysvė!  


Augustina - dosni ir vaišinga! Grįžusi su gausiu derliumi, tuoj pat ruošia vaišes. Jos negąsdina netikėti svečiai - pavaišinti visada yra kuo! Kviečiame prie stalo ir skanaus!



Pasitaiko, kad krepšys per aplaidumą lieka namie... Bet Augustinai tai ne motais - tada ji grįžta namo pilnomis rieškutėmis! 




Neretai talkon Augustinai pasisiūlo mieli ir linksmi vaikučiai. 



Už tai Augustina jiems atsidėkoja ne tik braškingomis vaišėmis, bet ir ... puikiais žaidimais!
Augustina galima tiesiog gėrėtis... Galima eiti su ja pasivaikščioti...


Jai galima apauti batus... Padėti surinkti į krepšį arba iškrauti iš jo braškių derlių... Galima aprišti Augustinos kaklą šalikėliu įvairiausiais fantazijos diktuojamais būdais... 


O visų mieliausia ir jaukiausia - tiesiog šiltai ir stipriai ją apkabinti...


Siūlai/YarnAlize Diva (100% mikropluoštas). Kamšalas/Filling: sinteponas/polyester fiberfill. Metražas/Metrage: ~ 350 m (~100 g). Modelis/Pattern: Strawberry Bert

2 komentarai:

  1. Nuostabus darbai,grazi modelis ,sekmes ir toliau ,linkiu nauju ideju.Saunuole.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nuostabus darbai,grazi modelis ,sekmes ir toliau ,linkiu nauju ideju.Saunuole.

    AtsakytiPanaikinti