2016 m. vasario 23 d., antradienis

Pasiklydę laike, I dalis

Pastaruoju metu jaučiuosi laiko įkaitė. Ar nutinka jums taip, kad bėgi, leki, skubi, bet supranti, kad ... nesuspėji koja kojon su laiku? Man dažnai. Ir tai neblogiausia dar. Blogiausia tai, kad atstumas tarp realiojo laiko ir to taško, kuriame užsilikau aš, vis didėja ir didėja... Turiu įtarimą, kad arba mano laikrodžio rodyklės per greit sukasi, arba kažkur tupi įsitaisęs laiko vagis... Štai dėl to laiko vagies, šie gražuoliai-žavuoliai Kalėdų veikėjai (kaip ir dar daugelis kitų darbų) taip ilgai nepasiekė šio tinklaraščio. Bet džiugu, kad visada yra proga pasitaisyti - geriau vėliau nei niekada!


Pirmoji "kalėdinukų" trijulė iš niekada fantazijos nestokojančios Lalylalos sukurtos žaisliukų kolekcijos. 

Žvakė Claus. Tokį vardą šiam personažui suteikė jo kūrėja. Bet gal kažką lietuviškesnio, a?... Liaudis sako, kad kaip pavadinsi, taip nepagadinsi. Tad pavadinau jį Žvakėnu. Neša ne tik šviesą ir šilumą į namus, bet ir nuotaiką bei žaismą! Linkiu neblėstančios vidinės ugnies!




Kalėdų eglė Ksaverija! Kaip be jos? Kur dovanų ieškotume?:) Visa džiuginanti, puošni ir spindinti jau laukia kitų Kalėdų!



Taigi! Eglė papuošta, žvakių šiluma šildo ir džiugina. Ko dar trūksta iki pilnos Kalėdų dvasios? Ogi angelų! Taip, angelų! Ir štai jis - angelas Antonas, nuostabių garbanų ir sidabrinių sparnų šeimininkas, paskutinysis Kalėdų trejybės veikėjas:)




Štai kaip jie atrodo subėgę draugėn - papozavo iš priekio, papozavo iš nugaros, pasistaipė kalėdinėje diskotekoje, sušoko į dėžutę ir iškeliavo. Dar prieš Kalėdas. Bravo!


Siūlai/YarnYarnArt Begonia (100% medvilnė/cotton). Modelis/Pattern: Lalylala 4 seasons Christmas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą