2016 m. balandžio 28 d., ketvirtadienis

Lady Sofija

Cha! Galvojote dar viena Adelina? Vat ir ne! Čia Adelinos sesuo dvynė - Sofija. Tokia pat puiki, žavi ir miela kaip ir Adelina.

Abi sesės - sostinių gyventojos. Tik Adelina pamilo Vilnių ir jau kurį laiką įsikūrusi šiame jaukiame mieste, o Sofiją patraukė toliai, plačios galimybės, tad ji vieną dieną iškeliavo į gyvybe pulsuojantį, didingą ir spalvingą Londoną.    




Lietingasis ir ūkanotasis Londonas privertė pasirūpinti Sofijos garderobu ir suruošti jai į kelionę stilingus (o kaip gi kitaip?! Juk išvyksta į didžiulį miestą!)  botus, paltuką ir šiltesnį šalikėlį.


Prie viso šildančiojo garderobo teko priderinti ir rankinę: juk Londonas - puiki vieta apsipirkti, tad, be abejonės, tai bus itin pravartus daiktas Sofijai įsikūrus naujajame mieste. 





Ir visgi rankinė tarnauja ne tik kaip patogus aksesuaras visoms moteriškoms smulkmenoms, naujiems pirkiniams ir mažoms paslaptims susidėti - mažasis Sofijos padauža mėgsta jaukiai joje pasislėpti.


Jaukusis šalikėlis šildo ne tik Sofiją. Kai Londono ūkanose ima darytis šalta, jis apgaubia jaukia šiluma ir mažylį (už lango lietus, šildymas atjungtas - net užpavydėjau šiam mažyliui šilumos...).


Taigi vieną dieną Sofija susipakavo visą mantą ir išskrido į savo svajonių miestą... Tiesa, pašto lėktuvu:) Ji ten ne viena ir ne vieniša - ją pasitiko jos ilgai laukusi maža miela londonietė. Šiltos jums draugystės, mergaitės! 



Siūlai/YarnAlize Diva (100% mikropluoštas). Kamšalas/Filling: sinteponas/polyester fiberfill. Metražas/Metrage: ~ 350 m (~100 g). Modelis/Pattern: improvizacija pagal Lalylala schemą / improvisation based on pattern by Lalylala Kira the Kangaroo





2 komentarai:

  1. Nerealu 😍😍😍
    Profesionaliai nunerta ir fotosesija profesionali 👌

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nerealu 😍😍😍
    Profesionaliai nunerta ir fotosesija profesionali 👌

    AtsakytiPanaikinti