2016 m. lapkričio 10 d., ketvirtadienis

Keliauninkė Alicija

Alicija. Dieviškai mėgstanti keliones! Tikra pasaulio gyventoja - ji myli kalnus ir lygumas, vandenynus ir sausumas, karštį ir šaltį, ateinantį kartu su sniegu. Aistrą keliauti ji turbūt bus paveldėjusi iš savo mamos, kurią kažkada taip pat patraukė tolimi kraštai, į kuriuos ji nutekėjo ir pasiliko gyventi - ten, kur karšta, kur liūtai ir žirafos, kur palmės ir gardūs vaisiai. Čia gimė ir Alicija. Turbūt skamba neįtikėtinai - Alicija yra geltonkasės Ievutės pusseserė! Alicija - be galo spalvinga asmenybė. Ne tik vidumi!




Keliauninkės Alicijos istorija ne iš piršto laužta. Tai lėlytė su istorija - ji iš tiesų gimusi kelionėse ir iš kelionių. Keliaudama automobiliu, visada su savimi turiu mezgimo/nėrimo įrankių ir siūlų, tad Alicija -  tikriausias kelionių projektas. Ir iš tiesų pabuvojo ji ir prie jūros, ir kalnuose, daugybę kilometrų sukorė automobilyje. Neabejoju, kad ji kažkuriam vaikui bus ištikima kelionių draugė!









Siūlai/YarnYarnArt Begonia (100% medvilnė). Kamšalas/Filling: sinteponas/polyester fiberfill. Modelis/PatternCute dolls Candice, Marine, Addy, Adeline by DuduToyFactory

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą